by
on
under
Permalink

Koira-aiheisia pelejä verkossa

Canis lupus familiaris eli kesykoira eli ihmisen paras ystävä. Niitä löytyy maailmalta neljä miljoonaa, niin sekaroituisia rakkeja kuin puhdasrotuisia yksilöitäkin. Se kilpailee suosiostaan kissan kanssa, mutta Suomessa koirat ovat suosituimpia.

Jos ei ole mahdollisuutta omaan lemmikkiin, niin aina voi ottaa sellaisen virtuaalisesti. Netistä löytyy monia virtuaalisia koirahoitoloita joista voi ottaa oman hoitokoiran ja puuhailla virtuaalisesti sen kanssa. Koiria on erirotuisia ja kullakin niistä on oma luonteensa. Sitä ruokitaan, sen kanssa leikitään ja tehdään hoitotarinoita, joiden perusteella koirahoitolan omistajat palkitsevat hoitajia raksuilla, joilla voi ”ostaa” lisää hoitotarvikkeita tai leluja koiralle.

Virtuaalilemmikin tapainen juttu ovat myös roolipelit verkossa, jotka yleensä mielletään fantasia-aiheisiksi. Mutta niitä löytyy myös eläinteemalla kuten Feralheart jossa liikutaan susina ja leijonina omassa maailmassaan kuten muissakin vastaavissa MMORPG-peleissä.

Koira-aiheisia pelejä voi löytyä myös hyvin yllättävistäkin paikoista kuten vedonlyöntifirmoista netissä. Onlinecasinosta riippuen niitä on erityyppisiä pelejä kuten juoksukisa. Betsafella puolestaan on koira-aiheinen peli nimeltä Diamond dogs, joka on perinteinen viiden kiekon ja 25 voittolinjan videohedelmäpeli. Voit toki pelata myös vain yhtä panoslinjaa tai heittää ”all in” painamalla Maksimi-nappulaa, jolloin peli käynnistyy itsestään kaikilla 25 panoslinjalla, käyttäen korkeinta panostasoa ja ennalta valittua kolikon arvoa.

Mm. Funnygames pelisivusto tarjoaa myös pelin nimeltä Dress-Up Pups jossa Pattie on töissä koirien muotitoimistossa vastailemassa puhelimeen, joka ei ihan ole hänen unelmahommaansa. Mutta sitten Pattie saa tilaisuutensa kun hänen pomonsa joutuu lähtemään työkeikalle ja Pattie saa salongin haltuunsa. Kymmenen erilaista asiakasta koirineen, jokaisella omat toiveensa. Pelissä keräillään eri tehtävistä palapelin palasia, joita tarvitaan viimeistelemään asusteita. Dress-Up Pupsista saa pitkäksi aikaa hauskuutta. Googlettamalla varmaan löytyy muitakin koira-aiheisia flash-pelejä, joilla saa pienet koirafanit hiljennettyä edes hetkeksi.

Netistä löytyy myös monia koira-aiheisia tietovisoja kuten Älypäältä sekä VisaKisasta. Älypään kysymykset tuntuvat verrattain helpolta, ja kymmenen oikeaa vastausta on verrattain helppo saada kasaan. Vai miltä vaikuttaa kysymys jossa kysytään miksi koiran nenää kutsutaan? Tai onko koiralla käsiä? VisaKisassa kysymykset ovat myös aika helpohkoja monivalintakysymyksiä, tosin muutamaan kysymykseen pitää itse kirjoittaa vastaus.